OBČANÉ

PODNIKATELÉ A SVJ

OBCE A MĚSTA

Občané

Podnikatelé a SVJ

Obce a města

Blog

Podpora

Kontakty

Přihlásit se



SVJ                          Podnikatel

Úvodní strana / Podnikatelé a SVJ

Internet pro SVJ

Poskytujeme rychlé a spolehlivé připojení k internetu pro celé bytové a panelové domy. Využíváme moderní bezdrátovou technologii od 5GHz do 80 GHz a optická vlákna s kapacitou až 100 Gbit/s pro nejspolehlivější připojení. Síť je 24/7 monitorována z Prahy, zajišťující stoprocentní dostupnost. Naši technici kladou vysoký důraz na kvalitní montáž a rychlý servis, protože vaše spokojenost je naší prioritou!

Kamerový systém

Nabízíme montáže a správu kamerových systémů. Montujeme jak analogové, tak IP kamerové systémy.

Televize

Sledujte moderní a chytrou televizi v pohodlí domova, kdykoliv budete chtít.

Internet

Nabízíme rychlé, spolehlivé a neomezené připojení k Internetu, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Úvodní strana / Podnikatelé a SVJ

Internet do vaší firmy

Otevřete dveře rychlého a bezlimitního internetového připojení pro vaši firmu s naším profesionálním řešením. Využíváme moderní bezdrátovou technologii od 5GHz do 80GHz a optická vlákna s kapacitou 100Gbit/s, což znamená absolutní spolehlivost a nejvyšší kvalitu připojení. Naše síť je 24/7 sledována z Prahy, aby zaručila stoprocentní dostupnost. V případě problému jsme k dispozici okamžitě, protože vaše podnikání si zaslouží nejlepší připojení.

Správa a servis IT

Zajištěte si bezpečné a efektivní IT řešení pro vaši firmu s naší komplexní nabídkou správy počítačových sítí, serverů a uživatelských PC, která je k dispozici 24/7.

VoIP telefon

Nabízíme moderní alternativu k tradiční pevné lince – zapomeňte na drahé paušály a plaťte jen za to, co skutečně využijete.

Internet

Nabízíme rychlé, spolehlivé a neomezené připojení k Internetu, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Kamerový systém

Nabízíme montáže a správu kamerových systémů. Montujeme jak analogové, tak IP kamerové systémy.

Školení pro firmy

Zabezpečte svou firmu před kybernetickými hrozbami díky našemu komplexnímu školicímu programu, který posiluje povědomí o bezpečnosti IT a vybavuje týmy potřebnými dovednostmi.

Správa a servis IT

Abyste mohli plně soustředit svou energii na dosažení úspěchu, nabízíme také specializovanou službu správy a servisu IT. Vaše projekty, naše péče a špičková technologická podpora – ideální spojení pro vaši bezstarostnou digitální budoucnost.

Naše nabídka zahrnuje komplexní řešení IT, které zahrnuje správu počítačových sítí, serverů a uživatelských PC pro malé a střední podniky. Nejenže se postaráme o nastavení správných procesů, ale také nabízíme kompletní služby v oblasti zálohování, zabezpečení, optimalizace a odborného poradenství v IT. S kombinací vzdálené a místní podpory se ujistíme, že všechno odpovídá vašim individuálním potřebám a očekáváním. Naše zákaznická linka je k dispozici nepřetržitě, a pokud se objeví nějaký problém, nabízíme prioritní servis. Díky našemu širokému týmu zaměstnanců jsme vždy k dispozici, abychom vám pomohli.

Pro konkrétní cenovou nabídku klikněte na tlačítko a vyplňte formulář.

Školení

Rozvíjejte bezpečné pracovní prostředí prostřednictvím našich školených zaměstnanců na bezpečné užívání IT. Nabízíme komplexní program, který zvyšuje povědomí o kybernetických hrozbách a vyzbrojuje vaše týmy potřebnými dovednostmi k prevenci a řešení bezpečnostních rizik. S naším školením nejen chráníte citlivá data, ale také posilujete odolnost vaší firmy v digitálním světě. Investujte do vzdělávání svých zaměstnanců pro spolehlivou a bezpečnou digitální budoucnost.

Pro konkrétní cenovou nabídku klikněte na tlačítko a vyplňte formulář.

Kamerový systém

Jednou z našich specializovaných firemních služeb je instalace kamerových systémů. S víceletou zkušeností a širokým portfoliem spokojených firemních klientů poskytujeme komplexní bezpečnostní řešení. Bez ohledu na to, zda je vaším cílem chránit zaměstnance nebo majetek před ztrátou, jsme připraveni poskytnout optimální řešení pro vaši firemní bezpečnost.

Kamerový systém zajišťujeme formou prodeje nebo formou pronájmu, který je vhodný pro krátkodobé monitorování stavby a pod.

Pro konkrétní cenovou nabídku klikněte na tlačítko a vyplňte formulář.

VoIP Telefony

Zahajte novou éru firemní komunikace s naší kompletní náhradou klasické pevné linky. Zapomeňte na předražené paušály a plaťte pouze za uskutečněná volání. Volejte nejlevněji jak doma, tak i v zahraničí s naším inovativním řešením pro vaši firemní komunikaci.

Pro podniky je k dispozici virtuální telefonní ústředna VoIP (virtual PBX), což je moderní systém hlasové komunikace, který zvyšuje efektivitu komunikace uvnitř vaší firmy a zajišťuje profesionální kontakt se zákazníky. Tento nástroj je vhodný jak pro malé a střední firmy, tak i pro velké instituce.

Pro konkrétní cenovou nabídku klikněte na tlačítko a vyplňte formulář.

Televize

Internetová televize otevírá moderní cestu k sledování obsahu pro společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ). Tato služba umožňuje přístup k rozmanitým programům a kanálům přímo na zařízeních všech členů SVJ, ať už je to televize, počítač, tablet nebo chytrý telefon. S internetovou televizí máte tu výhodu, že můžete sledovat oblíbené pořady kdykoliv a odkudkoliv, což je ideální pro společný zážitek v komunitě. Stačí mít stabilní internetové připojení a můžete se ponořit do široké škály televizního obsahu bez omezení časových a prostorových bariér.

Objevte škálu programů a ceny jednotlivých balíčků internetové televize SledovaniTV – Prozkoumat balíčky pro vaše SVJ.

Kamerový systém

Jedním z našich zaměření ve službách pro společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ) je instalace moderních kamerových systémů. S bohatými zkušenostmi a rozsáhlým portfoliem spokojených klientů v oblasti SVJ poskytujeme komplexní bezpečnostní řešení. Bez ohledu na to, zda prioritou je ochrana komunitních prostor, předcházení neoprávněným vstupům nebo zajištění bezpečí majetku společenství, jsme připraveni poskytnout optimální a individuální řešení pro bezpečnost vašeho SVJ.

CHCI SE PŘIPOJIT

PRŮBĚH

JAKÁ BUDE CENA

Chci se připojit

Tipy pro vás

Zvýšení bezpečnosti vaší firmy s naším kamerovým systémem!

Moderní kamery umístěné na strategických místech umožňují sledování venkovních skladů materiálu, stavenišť a dalších objektů v reálném čase a propojení s chytrým telefonem pro vzdálený dohled. Ochrana před neoprávněným vstupem a vandalizmem díky funkcím nočního vidění a detekce pohybu. Investujte do bezpečnosti vaší firmy a majetku.

Jak to bude probíhat?

Zajistěte si rychlé připojení k internetu tím, že dnes odešlete poptávkový formulář. Naši technici jsou připraveni k návštěvě a nejpozději do tří pracovních dnů budete úspěšně připojeni k našemu vysokorychlostnímu internetu.

1. Odeslání formuláře

dnes

Pro zajištění služeb stačí dnes odeslat poptávkový formulář. Nečekáme a ihned se postaráme o váš požadavek, abyste mohli co nejdříve začít využívat nejen výkonného připojení k internetu.

2. Sestavení cenové nabídky

než stihnete říct: "Náš pan kaplan v kapli plakal"

Rádi vám připravíme individuální nabídku, která bude přizpůsobena vašim technickým požadavkům a finančním možnostem. Cenovou kalkulaci vám zašleme co nejdříve.

3. Návštěva pracovníka a montáž

po akceptaci nabídky

Po odsouhlasení nabídky máme pro vás skvělou zprávu! Technik z našeho týmu vás bude v nejbližší době kontaktovat a domluví si s vámi termín návštěvy.

4. Jste připojeni

nejpozději do 3 pracovních dní

Skvělé! Jste nyní úspěšně připojeni k našim vysokorychlostním internetovým službám a využíváte všech služeb, které jste poptávali!

Kolik mě to bude stát?

Cena je vždy individuálně přizpůsobena potřebám našich zákazníků. Každá nabídka je pečlivě spočtena tak, aby maximálně uspokojila vaše požadavky a přinesla vám skutečnou hodnotu.

Tip pro vás

Zeptejte se našeho technika, jaké jsou technologické možnosti navýšení rychlosti.

Montáž a realizace

dle domluvy

Naším hlavním zájmem je zajistit vysokou kvalitu a špičkovou péči o naše zákazníky. V porovnání s konkurencí klade naše firma velký důraz na provedení montáže přímo u zákazníka a nabízí kvalitní a rychlý servis.

Měsíční poplatek

dle domluvy

Chceme si být jisti, že budete s našimi službami spokojeni, proto novým zákazníkům nabízíme jednoměsíční zkušební lhůtu, během které není účtován žádný poplatek za připojení.

Vaše rychlost internetu

dle typu technologie a lokality a dle požadavků

Smlouva na dobu neurčitou: výpovědní doba 30 dní

Jednoduše rychlý internet.

až 100 Gbit/s

Optický kabel

U nás jako v bavlnce.

Jak vám můžeme pomoci?

+420 602 37 07 66

Zákaznická linka 24/7

mraknet@mraknet.com

Technická podpora

Kontaktujte nás

Zobraz IP adresu

Měření rychlosti připojení

Máte technický problém/poruchu/dotaz?

V případě problému s připojením či nějakého dotazu nás, prosím, vždy kontaktujte pomocí uvedených kontaktů v sekci Podpora (Telefon, E-mail) či pomocí formuláře! Pokud máte telefonní číslo přímo na technika, není vhodné mu volat, jelikož může být v terénu, na střeše, schůzce, dovolené atd. a nemůže přijmout Váš hovor. Zatímco nonstop zákaznická linka předá Váš požadavek konkrétnímu technikovi, který se Vám následně ozve a domluví vše potřebné.

Jaký je rozdíl mezi RESTARTEM a RESETEM zařízením?

RESTART wifi routeru se provádí odpojením napájecího zdroje od elektřiny a může pomoci s řešením problému. Tlačítko RESET není vhodné mačkat, jelikož se může smazat konfigurace zařízení a následně musí dorazit technik a zařízení znovu nastavit.

Kolik stojí servisní výjezd?

V případě návštěvy technika je tento výjezd zpoplatněn nejčastěji částkou 400 – 500 Kč vč. DPH. Poplatek zahrnuje dopravu a 1h montážních a konfiguračních prací technika. Tento poplatek se neúčtuje v případě, že problém byl na straně poskytovatele.

Kam a kdy mám budete platit za internet a další služby?

Platby za internet a další služby poukazujte na naše číslo účtu: 227 662 068 / 0300. Jako variabilní symbol uvádějte číslo smlouvy (6 místné číslo)! Bez uvedení správného v.s. nebude Vaše platba přiřazena a může na konci měsíce dojít k odpojení od internetu! Částku najdete na své smlouvě. Platba musí být poukázána na náš účet do 20. dne v měsíci s tím, že se služba platí vždy na aktuální měsíc. Nejspolehlivější a nejlevnější formou platby je trvalý příkaz.

Co dělat pokud jste zapomněli zaplatit za internet?

Pokud se Vám stane, že zapomene zaplatit a jste odpojeni, kontaktujte nás na uvedený kontakt, který se Vám zobrazuje na upozorňovací obrazovce, popř. se obraťte na naši podporu, která Váš požadavek předá na odpovědné zaměstnance.

Pokud pošlete opožděnou platbu je potřeba si uvědomit, že bankovní převod může trvat až 3 dny a v případě platby složenkou na poště dokonce až 5 dní. Peníze tedy nemusíme hned vidět na našem účtu. Dále znovu upozorňujeme na uvádění správného variabilního symbolu.

Dále pro obnovení pozastavené služby z důvodu nezaplacení, má poskytovatel právo žádat od účastníka mimořádnou platbu ve výši až 300,-Kč vč. DPH

        let jsme s vámi

V roce 2004 jsme zakládali Mraknet jako síť pro několik sousedů, kteří společně sdíleli připojení k internetu. Nyní po 20 letech, s více než 10 000 připojenými uživateli, jsme jedním z největších poskytovatelů v regionu. Naším klíčovým zaměřením je neustálá výstavba a modernizace sítě, rozšiřování portfolia služeb a investice do vylepšení kvality servisu. S pečlivým nasloucháním potřeb našich zákazníků se snažíme nalézt optimální řešení pro běžné uživatele, obce, města i firmy. Naším cílem je i nadále budovat dobré jméno firmy. Spokojenost našich zákazníků je pro nás zárukou úspěchu.

Podpora 24/7

Naše nepřetržitá podpora 24/7 je zde, aby vám poskytla okamžitou pomoc a odpovědi, kdykoliv budete potřebovat.

Technik už zítra

Bez ohledu na to, zda potřebujete instalaci, opravu nebo poradenství, naši technici jsou vždy připraveni být u vás.

Žádné balíčky!

Zapomeňte na složité balíčky! S našimi službami platíte jen jednu cenu za maximální rychlost připojení. Žádné skryté poplatky, žádná omezení.

2 měsíce zdarma

To znamená, že můžete první 2 měsíce v plné míře využívat naše připojení bez jakýchkoli nákladů a rozhodnout se, zda je to pro vás to pravé.

Bez závazků

S námi žádné dlouhodobé smluvní závazky! Máte flexibilitu a svobodu zvolit si to, co vám nejlépe vyhovuje.

Vybrané reference.

U nás to žije.

🔌🚧 Důležité oznámení! 🔧

Vážení zákazníci, Rádi bychom vás informovali o plánované odstávce naší sítě, která se uskuteční dne 16.05.2024 od 00:00 do 06:00. Během této doby budou technici našeho hlavního dodavatele pracovat na přepojení optických kabelů na hlavním páteřním bodě, což způsobí...

číst více

Nový web letí do světa!

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit náš nový web! S radostí vám představujeme nové prostředí, které je navrženo tak, aby vám poskytlo lepší, přehlednější a srozumitelnější informace o našich službách a produktech. Věříme, že tento krok oceníte a že vám nový web...

číst více